Styrka och förändringar i livet

Dåtid, nutid och framtiden. Vår värld kommer alltid bestå av häftiga, starka, smarta och beundransvärda kvinnor.  Vem är då värd att beundra? Är det dem som går till Laserspecialisten.se för att ordna sina skönhetsfläckar och alltid klär sig i fina kläder? Eller är det dem som vågar vara sårbara helt öppet utan en tanke på konsekvenserna? Det ena behöver aldrig utesluta det andra, vi människor är betydligt mer komplexa än så.  Att tala om starka kvinnor kan dessutom trötta ut debatten. För visst borde det snarare läggas sett fokus på starka individer? När det kommer till ens personliga egenskaper så är det just hur man är som person som är det viktiga. Att vilja göra skönhetsbehandlingar eller plastikoperationer är inga tecken på att man inte vågar vara den man är.

Inspiration inte alltid från perfektionen

Många av de starkaste personerna är sådana som gör precis det som de själva vill och alltid står för sina handlingar. Väljer man att göra förändringar, för att detta på ett genuint sätt kommer att få en att må bättre, bör man följa sin egen magkänsla. En inspirerande, men ofta rörig person, som så gott som alltid följer sin egen magkänsla på gott och ont är den amerikanska sångerskan Courtney-Love. Courtney-Love har inspirerad många till att inte ta skit, även om hennes liv också varit fyllt med en hel del kaos och skriverier i media. När allt kommer omkring har dock Courtney-Love alltid tagit sig ur kriserna och kommit tillbaka starkare. Lä mer om några av hennes egna tankar kring livet här.

Beundransvärda personligheter betyder inte liv utan misstag. Några av de mest inflytelserika personerna har inte varit de mest perfekta. Snarare har de varit mänskliga, med upp och nedgångar men alltid en känsla kring att vilja ta sig tillbaka. Vi behöver inte inspireras av de perfekta ytorna, även om medier alltid uttrycker en rädsla när dem som inte är de fläckfria förebilderna hamnar i rampljuset. Samtidigt som medierna alltid är först med att vilja gotta sig i de mörka sidorna.