Miss Li, en cool brud!

8921490-lars-winnerback-och-miss-liCoola brudar är ju verkligen något som man gillar, och dem finns det gott om. Men en extra cool brud det är sångerskan och musikern Miss Li, som bara det bara går bättre och bättre för i karriären. Men hur blir man egentligen en cool brud?  

I tidigare inlägg har det skrivits om Eurovision i Stockholm, och det är ju kul. Men nu ska det handla om en annan typ av musik och om artisten i sig, Miss Li, en riktigt cool brud. Miss Li heter egentligen Linda Therese Carlsson och är född år 1982 i Borlänge i Sverige. Hon slog igenom genom att hon år 2006 började komponera och spela in egna låtar på sitt piano som hon hade hemma. Och skrev egna låtar som hon sedan la ut på My space, och hennes sida blev snabbt mycket populär. Samma år några månader senare fick hon skivkontrakt och tog artistnamnet Miss Li och började spela in sin debutplatta som heter Late Night Heartbroken Blues.

En tjej som gjort det mesta

Man kan prata hur länge som helst om Miss Li’s musik, populära framträdanden och hur många som gillar henne. En kvinna som är sig själv och gör karriär är något vi gillar. Nu på senaste har man kunnat läsa i en artikel från Sveriges Radio om att Miss Li är i hetluften igen och har precis släppt en ny singel som heter Bonfire. Hon har haft paus från scenen i några år och bland annat skrivit låtar till Rihanna i LA. Detta gjorde hon efter att hon nått en pik av sin karriär, när hon kände att hon behövde en paus. Hon körde på så hårt med karriären så att hon nästan gick in i väggen. Även om man är en cool brud som har talang, är engagerad så behöver man ibland en paus helt enkelt. Men nu är hon tillbaks och vi kan inte vara mer förväntansfulla!

Så blir du en cool brud

  • Ha självförtroende
  • Var ödmjuk
  • Ha en egen stil
  • Stå för något bra
  • Våga leva ut dina drömmar
  • Var inte rädd för att bromsa in
  • Säg ifrån till orättvisor