Må bra med sig själv!

Är man en sådan som bryr sig om hur man ser ut och uppfattas av andra, som väldigt många är, handlar det inte bara om smink och kläder utan även andra saker som man äger. Kanske sådant man har i sin lägenhet, eller vilken mobiltelefon man använder? Eller varför inte att ha en riktigt snygg datorväska när man är på väg för att jobba på caféer eller liknande? Den måste matcha outfiten man bär så att man ser riktigt snygg ut, och därför är det smart att antingen köpa en som verkligen passar till allt eller skaffa sig mer än en så man kan variera lite efter vad man bär. Hur man väljer att göra bestämmer man såklart själv men det är många som väljer det sista alternativet just för att det är viktigt för dem att andra även uppfattar dem som kvinnor med stil och klass!

Insidan är det viktigaste

Utseendehetsen får dock inte gå allt för långt, man ska aldrig glömma bort att det är insidan som verkligen räknas. Visst är det roligt att bry sig om sitt utseende, men det kan faktiskt gå över gränsen. Men så länge man vet om att vad man väljer att bära bara är för att man tycker det är roligt och inte för att man känner sig tvingad av samhället är det bara att köra! Och då kan det handla om allt från att köpa en speciell väska till att göra fillers i läpparna, bara så länge man verkligen trivs i det och mår bra med sig själv.

Summan av kardemumman är att man alltid ska vara nöjd med sig själv, och om det sedan är att man har fina kläder eller en snygg datorväska, det spelar ingen roll. Bara man mår bra med sig själv och trivs i vad man tar på sig så är det bra.