Kändisar som gjort skönhetsbehandlingar

Det finns en rad olika metoder att ta till för att se yngre och fräschare ut, vilket också är något som många använder sig av dag – till och med stora världskändisar

 

Drömmer du om det perfekta utseendet har du säkerligen funderat på att göra någon form av skönhetsbehandling, och detta är du inte ensam om. I Sverige är det hundratals personer som årligen genomgår någon typ av skönhetsbehandling eller till och med operation. Och det är inte bara vanliga människor som gör detta, även många kändisar har gjort någon form av behandling – i alla fall om man ska tro skvallertidningarna! Exempelvis listar Expressen följande kända personer opererat sig (och också ångrar sig):

  • Heidi Montag – bröstförstoring som gjorde brösten för stora.
  • Tori Spelling – bröstförstoring som blev lite sned och skapade problem vid amning.
  • Melanie Griffith – ansiktslyft med mera för att bli av med rynkor.
  • Janet Jackson – näsoperation, men förnekar fettsugning.
  • Renée Zellwegger – injicerat botox.
  • Ashlee Simpson – näsoperation.
  • Pamela Andersson – bröstoperation.

Dock finns rykten om att ännu fler kändisar genomgått olika skönhetskorrigeringar. Till exempel har det talats om att Kardashian-systrarna ska ha gjort både det ena och det andra, likaså Jennifer Lawrence, Nicole Kidman, Jennifer Lopez med flera, ja till och med vår drottning antas ha gjort både det ena och det andra hon med!

Tips om skönhetsingrepp

Innan du gör ett skönhetsingrepp, oavsett viken, så finns det en del saker du bör tänka kring. Till exempel är det viktigt att du gör korrigeringen för din egen skull och inte för någon annans, att du är säker på vad det är du vill göra och att du noga tänker igenom ditt beslut samt väljer en välrenommerad klinik och läkare som genomför ingreppet.